About OperaSana

Gezondheid is een groot goed. Arbeidsparticipatie voor de meeste van ons ook.

Niemand wil ziek worden van z’n werk. Maar beperkingen hebben betekent niet niet mogen participeren in arbeid. Wat is de definitie nogal eens van gezondheid.

In ieder geval wil de werkgever van morgen mensen niet ziek maken , noch mensen met beperkingen uitsluiten… Immers naast die beperking heeft juist die werknemer zijn bijzondere talenten.

Opera Sana is het werk welk wij samen verrichten om te komen tot een -tot in de kern- gezond bedrijf. Een bedrijf waarbij je wil werken omdat je weet en voelt dat die goed zijn voor jouw talenten, jouw mogelijkheden en jouw gezondheid.

Bij een krapper wordende arbeidsmarkt een must voor de werkgever die de beste persoonlijkheden naar binnen wil halen.

IMG_0050.jpg

René Lipsch

Drs. Msc, BPh, BN maar vooral pionier...

Als jonge fysiotherapeut begonnen. Al snel werd duidelijk dat zoeken naar de oorzaak meer zin heeft dan het bestrijden van de symptomen...

Bij multinational DuPont de Nemours genoot ik diverse opleidingen en kon ik waardevolle internationale ervaring op doen o.a. als Occupational Health Auditor. Verschillende perspectieven op gezondheid, van the UK tot de Ukraine, van Zweden tot Zuid-Afrika.

Sedert 2007 verbonden aan de Zuyd Hogeschool en aldaar actief in een Docent -Manager rol. Manager (voor zover het al nodig is) van een leerwerkbedrijf gericht op Preventie, docent op het gebied van Arbeid & Gezondheid.

Als kroon op 2 Bacelors en post bachelors volgde ik de Master Work, Health & Career aan de universiteit Maastricht.

Invest now in the vitality of your company!