blocks_vitoscan.jpg

VitOScan

De VitOScan is geen gewone scan. Anders dan z'n HR georiënteerde voorgangers brengt de VitOScan integraal de vitaliteit van uw bedrijf in kaart.

Read More
pdca3.jpg

PDCA Proces

Of eender welk cyclisch proces uw bedrijf ook de voorkeur geeft. Belangrijk is het participatieve aspect én het bepalen van prioriteiten of focus.

Read More
certificering3.jpg

Certificering

De titel EU Healthy Company is er één om trots op te zijn. Die wil je wel bij je entree hebben hangen. Voor je gasten, je eigen personeel en dat van morgen...

Read More

About Us

Opera Sana is het werk welk wij samen verrichten om te komen tot een -tot in de kern- gezond bedrijf. Een bedrijf waarbij je wil werken omdat je weet en voelt dat die goed zijn voor jouw talenten, jouw mogelijkheden en jouw gezondheid.

Bij een krapper wordende arbeidsmarkt een must voor de werkgever die de beste persoonlijkheden naar binnen wil halen.

about-us-intro.jpg

Gekwalificeerd Personeel

Met meer dan 21 jaar ervaring  adviseren wij u graag over de best te nemen stappen om uw onderneming vitaler te maken...

Gratis Offerte

U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen zonder dat hier kosten aan verbonden zijn.

100% Gegarandeerd

Wij garanderen dat we uw bedrijf vitaler kunnen maken door de inzet van onze unieke vitaliteitsscan en de gerichte processen die we naar aanleiding daarvan kunnen inzetten.

Neem de slimste eerste stap om uw bedrijf

Vitaler te maken

En, durft u de scan van uw Vitaliteitsbeleid aan....?

Een vitaal bedrijf zijn is meer dan die fruitschaal en dat fitnessabonnement. En een relatief laag verzuim vandaag  zegt maar weinig over morgen. 

Hoe vitaal is uw bedrijf werkelijk?!

Met de VitOScan gaan we de ruimte voor verbetering maar ook uw sterke kanten eens goed in kaart brengen. Om dan gericht aan ontwikkeling te werken....

Blijkt niet alleen wetenschappelijk maar ook in de praktijk het meest effectief....

Request Vitalityscan

Testimonials